1. Beställ

När du väl gjort din beställning, så kommer du att få ett bekräftelsemail innehållandes installationsanvisningar alternativt inloggningsuppgifter om du valt Mobigo i en av våra moln-lösningar. Om du valt Mobigo i en av våra molnlösningar så kan du gå direkt på att konfigurera och anpassa Mobigo.

2. Installera Mobigo

Beroende på IT-kunskap, så kan du antingen installera Mobigo själv via våra installationsanvisningar. Behöver däremot göra en avancerad konfiguration med koppling till andra affärssystem så rekommenderar vi att du kontaktar en av våra projektledare för hjälp med att komma igång med Mobigo. Har du valt Mobigo med en av våra molnlösningar så kan du alltså helt hoppa över detta steg.

3. Konfigurera och anpassa Mobigo

Efter installation konfigurerar du Mobigo på egen hand eller tillsammans med en av våra erfarna konsulter. Utbildningar finns som videopresentationer online. Beroende på bransch, kunskapsnivå, funktioner etc, varierar tiden till full drift från 1 vecka upp till 2 månader i vanligast fallen.

4. Klart – kör så att det ryker!

När du väl är i drift finns det tillfällen då du behöver komma i kontakta med oss. Nedan följer lite anvisningar för detta:

Support

Du kommer i kontakt med vår support här.

Konsultation

Våra konsulter är när som helst redo att hjälpa dig om du behöver anpassningar eller kvalificerad hjälp som rör frågor utanför den vanliga supporten.

Utbildning

Vi erbjuder allt ifrån kom-igång-kurser till avancerad användning av systemet. Utbildningar kan antingen ske på plats hos er, eller på distans via broadcastade sessioner. Kontakta oss om det skulle vara av intresse!

Utveckling

Har ni ett behov av en specifik funktion eller anpassning till era övriga IT-struktur? Fråga oss gärna om vad som är möjligt.