Kontakta

 
Namn Telefon E-post SKICKA

Återförsäljare

Kontakta gärna någon av våra återförsäljare för att få veta mer om Mobigo.

AgeraIT

AgeraIT levererar ett helhetligt serviceutbud med IT-tjänster för små och medelstora företag samt privatpersoner i Skaraborg. Kunden ska kunna koncentrera sina resurser på sin kärnverksamhet. AgeraIT ska underlätta detta arbete och förverkliga kundens idé om hur han ska kunna jobba med IT-relaterade frågor. Genom god kunskap om kundens behov, egen kompetens och värderingar levererar AgeraIT solida lösningar som kunden kan vara stolt över. För att täcka in kundernas behov levererar AgeraIT tjänster inom IT-support, molntjänster och kompetenshöjande insatser. Visma och Mobigo är produkter vi jobbar aktivt med i tillägg leverans av hårdvara och tjänster.

Område: Lidköping

StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant Skellefteå (LTS Telekommunikation AB) är ett företag som levererar tele/IT och radiokommunikationsutrustning till företag, kommun, landsting samt privatpersoner. Företaget, som är ett av de ledande i norra Sverige har verkat inom branschen sedan 1983 i Umeå. Sedan 2006 finns vi också i Skellefteå och har personal med gedigen kunskap och erfarenhet.

Område: Skellefteå

TechNet Kronoberg AB - Växjö

Vi optimerar din IT-miljö. Vi i TechNet Syd säljer och utvecklar kundanpassade IT-systemlösningar baserade på en innovativ produktportfölj. I vårt arbete med att förbättra och utveckla din IT-miljö vill vi bidra till att öka din affärsnytta.

Hosting | Molntjänster | Mobigo | Dokumentlösningar

Område: Småland, Kronoberg, Blekinge

Team Norr IT-Partner

Vi är ett norrländskt företag som hjälper små och medelstora företag med deras IT-miljö. Allt från det lilla problemet till den stora servermiljön.

Vi hjälper alla typer av företag oavsett storlek med drift, support, rådgivning och produkter inom IT. Vi anpassar våra tjänster till kundens behov. Från att vara hela IT-avdelningen till att leverera extern spetskompetens inom specifika områden. Kunden bestämmer vilket stöd som behövs och vi anpassar oss efter det.

Område: Umeå, Örnsköldsvik

Exsitec AB

Får du en släng av panik eller tristess när du tänker på nya IT-stöd? Hos oss är du i trygga händer. Exsitec levererar mobila lösningar, affärssystem och beslutsstöd som stödjer era affärsprocesser. Genom att välja ut rätt mjukvaror och se till att de fungerar tillsammans gör vi våra kunders vardag effektivare, enklare och roligare. Och självklart tar vi alltid ansvar efter leveransen. Exsitec är “Erisma Partner of the Year 2014”. Våra verksamhetssystem för mobila arbetsflöden kan användas i de flesta branscher där projektplanering samt rapportering av tid, material, bilder och dokument förekommer. Med våra mobila lösningar och appar får du en användarupplevelse som förenklar ditt arbetssätt, minskar pappershanteringen och ger dig rätt information, där och när du behöver den.

Mobila lösningar, Appar, Affärssystem, Beslutsstöd, Aktiv förvaltning & support

Område: Linköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Söderhamn

Timrå Data & Service

Vi har mer än 13 års erfarenhet inom it och service, detta ifrån bl.a. Telenor och Careda, vilket borgar för en hög kunskap samt service för dig som kund. Vi tillhandahar försäljning, installationer, reparationer på vår serviceverkstad där våra tekniker bidrar med en hög kunskap och service.

Område: Timrå

Intechtell AB - Anderstorp

Vi hjälper dig med alla frågor runt IT. Hårdvara, mjukvara, licenser eller tjänster. Molnet eller i egen miljö. Mobil eller stationär. Virtuell eller fysisk. Vi på Intechtell hjälper dig att hitta en kostnadseffektiv lösning. Vi hjälper er även med system för er verksamhet. Mobigo - Mobilarbetsorderhantering. Virtuella kassasystem.

IT Driftsavtal- Managed Service Provider | Hostingtjänster – Web/mail/DNS | Virtuella servrar / klienter | Mobigo – Mobil arbetsorderhantering | Telefoni – Företagsväxel/mobil via dotterbolaget Telehundra

Område: Västra Götaland, Småland

Dialect - Linköping

Vi är totalleverantör inom IT, telefoni och mobilt med egen support och konsultation på allt vi levererar. Våra kunder är små och medelstora företag, där vi ofta fungerar som kundens egen IT-avdelning. Vi är bl.a. partner till Microsoft, Visma, Adobe, Telia, Telenor och OKI. Vi jobbar med förenkling och förbättring av våra kunders vardag inom IT och telefoni för att du som kund skall fokusera på er kärnverksamhet.

Lokal hårdvara & installation | Backup | Molnservrar och molnskrivbord | IP-telefoni både i fast och molnform | Mobila växlar | Fordonssystem | ÅF för alla stora mobiloperatörer | Mobigo – Mobil arbetsorderhantering

Område: Östergötland

Dialect Telemontage - Uddevalla

En systemlösning är inte bättre än dess svagaste länk. Strul med hård- och mjukvara som inte fungerar ihop tenderar till att slöa ner din verksamhet och flytta fokus från det du egentligen skall hålla på med. Vi på Dialect telemontage har den kompetens och rutin som behövs för att sätta ihop system som fungerar. Vi ser helt enkelt till att du får rätt utrustning anpassad till ditt företags behov. Våra installationer kännetecknas av användarvänlighet, driftsäkerhet, enkel installation och enkelt underhåll

Telefoni | Nätverk | Larminstallationer | Trygghetslarm | Fiberblåsning | Data-it | Fordonsmontering

Område: Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland

Dialect - Gävle

Vi är totalleverantör inom IT, telefoni och mobilt med egen support och konsultation på allt vi levererar. Våra kunder är små och medelstora företag, där vi ofta fungerar som kundens egen IT-avdelning. Vi är bl.a. partner till Microsoft, Visma, Adobe, Telia, Telenor och OKI. Vi jobbar med förenkling och förbättring av våra kunders vardag inom IT och telefoni för att du som kund skall fokusera på er kärnverksamhet.

Lokal hårdvara & installation | Backup | Molnservrar och molnskrivbord | IP-telefoni både i fast och molnform | Mobila växlar | Fordonssystem | ÅF för alla stora mobiloperatörer | Mobigo – Mobil arbetsorderhantering

Område: Gävle, Uppsala, Sundsvall, Falun och Borlänge

Dialect - Skövde

Vi är totalleverantör inom IT, telefoni och mobilt med egen support på allt vi levererar. Våra kunder är små och medelstora företag, där vi ofta fungerar som inhyrd IT-avdelning. Vi är Certifierade av bland annat Cisco, Microsoft & Visma. Vi jobbar med förenkling och förbättring av våra kunders vardag inom IT och telefoni.

Lokal hårdvara & installation | Backup | Molnservrar och molnskrivbord | IP-telefoni både i fast och molnform. | ÅF för alla stora mobiloperatörer.

Område: Skaraborg, Västra Götaland

Circom Solutions AB - Karlshamn

Circom Solution är ett IT-företag som är huvudsakligen inriktade på att leverara bra IT-tjänster men fokus på att skapa en bra och effektiv IT-miljö till dig. Vi börjar alltid med att lyssna och skapar oss en bild av vad du vill med ditt företag och din IT, därefter kan vi tillsammans nå din målbild.

Område: Blekinge, Kronoberg, Skåne

Traventus

Traventus hjälper företag inom tillverknings-, distributions- och tjänstesektorn att jobba enklare och effektivare med hjälp av lösningar från Visma och Erisma. Vi är lika mycket affärssystemskonsulter som verksamhetskonsulter och jobbar dagligen med att effektivisera våra kunder. Traventus levererar också tilläggsprodukter och kundunika lösningar/anpassningar. På detta sätt bidrar vi till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder. Vårt mål är att göra våra kunder till stjärnor!

Område: Södra Sverige

StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant Umeå (LTS Telekommunikation AB) är ett företag som levererar tele/IT och radiokommunikationsutrustning till företag, kommun, landsting samt privatpersoner. Företaget, som är ett av de ledande i norra Sverige har verkat inom branschen sedan 1983 i Umeå. Sedan 2006 finns vi också i Skellefteå och har personal med gedigen kunskap och erfarenhet.

Område: Umeå

Hightower

Minska administration, effektivare arbetsflöden, eliminera dubbelarbete är vad Hightower hjälper små och medelstora företag med över hela landet. Till sin hjälp har Hightower de bästa systemlösningarna på marknaden, vilket för mobil arbetsorderhantering är Erismas lösning, Mobigo. Innehar djup kompetens även kring de program som integreras till Mobigo såsom Visma Spcs bokförings-, fakturerings- och löneprogram. Arbetar med ett brett spektra av branscher, där det som förenar är behovet och önskan om bättre kontroll kring företagets administration. Hör av dig så hjälper Hightower dig att se hur ditt företag kan bli mer effektivt!

Område: Stockholm