Upptäck vårt partnernätverk

Upptäck vårt partnernätverk

Sedan några år tillbaka sköter våra partners all nykundsförsäljning. Men de flesta av våra partners är inte bara återförsäljare. Många av dessa har också resurser och kompetens att hjälpa till med installationer, uppgraderingar, konfiguration och anpassningar. Sedan en tid tillbaka utbildar vi även ett urval av våra partners att göra mer avancerade programtillämpningar.

Nätverket har blivit nära nog rikstäckande och finns inom räckhåll för de flesta av våra kunder. Vi rekommenderar gärna alla våra kunder att samarbeta med våra partners och dra nytta av den kompetens och de resurser som vårt partnernätverk kan erbjuda. Om du vill komma i kontakt med någon av våra partners, tveka inte att höra av dig till partner@erisma.se så hjälper vi dig rätt.

Se även en förteckning på våra partners här:

Kommentarer är stängda.